Çağrı Merkezi 444 1 429

KOBİ’lere destek ve çözüm paketi!

COVİD-19 pandemisi sürecinde ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen tüm KOBİ'lerin destekçisi olan Ticaretiks, oluşturduğu Kobi E-ticaret Çözüm Paketi’ni faaliyete geçirdi.
Ticaret Bakanlığı'nın paylaştığı "E-ticaret olarak KOBİ'lerin Yanındayız" kampanyasına bir destek de Ticaretiks'ten geldi. Yaşanan zorlu süreçte ticari faaliyetlerinden olumsuz etkilenen KOBİ'lerin operasyonel maliyetlerini düşürmeye yarayan paket, KOBİ'lerin hizmet süreçlerine hatırı sayılır katkı sağlıyor.

Kobi e-ticaret çözüm paketi neleri içeriyor?

Çözüm paketi KOBİ'lerin e-ticaret süreçlerinde ihtiyaçları olan ayrıcalıklı anlaşmaları Ticaretiks güvencesiyle sunuyor. E-ticaret çözüm paketi; anında sanal POS ve düşük komisyonlu ve ödeme sistemleri, en çok tercih edilen 5 kargo firması ile yüzde 55'e varan indirimle kargo anlaşmaları, Ticaretiks reklam otomasyonu olan OtoPilot ile 500 TL değerinde Google reklam desteği, haftada 3 gün ücretsiz ve sınırsız katılım sağlayabileceğiniz e-ticaret eğitimleri ve dahasını kapsıyor.

Çözüm paketi e-ticarete başlamak isteyenleri bekliyor

Fiziki mağazasında kepenk kapatmak zorunda kalarak işini e-ticarete taşımak isteyenlere, sıfırdan iş kurmak isteyen girişimcilere ve e-ticarete adım atmak isteyen herkese hitap eden e-ticaret çözüm paketi hakkında detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.