Çağrı Merkezi 444 1 429

"E-ticaret olarak KOBİ'lerin yanındayız" lansman toplantısı gerçekleşti

E-ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği "E-ticaret olarak KOBİ'lerin yanındayız" kampanyasının dijital lansman toplantısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve kampanyaya destek veren e-ticaret sitelerinin yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Genel Müdürümüz Seyhun Özkara da IdeaSoft adına kampanya destekçisi olarak toplantıdaki yerini aldı.

Bakan'dan dijital dönüşüme vurgu

Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın konuşmalarıyla start aldı. Bakan Pekcan, "E-ticaret olarak KOBİ’lerin yanındayız" kampanyasına destek veren işletmelere teşekkür etti. Pekcan, kampanyanın daha fazla KOBİ’yi e-ticaretle tanıştırmanın yanı sıra internet ve e-ticaretin daha nitelikli kullanılmasını teşvik etmeyi amaçladığını belirterek, "Kampanya sayesinde pazarlama sıkıntısı çeken küçük işletmelerimize çözüm getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
COVİD-19 salgınının, dijital ekonomiye uyum sağlayabilmenin önemini bir kez daha gösterdiğini ifade eden Bakan Pekcan, ülke ekonomisinin dijital bir ekonomi olma yolundaki ilerleyişine katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.